woensdag 30 maart 2016

Nul Euro

Dag Rob,
Siroc, dat was voor ons beide het begin van de samenwerking bij het ROCvA. Jij als nieuwe directeur in een omgeving met “uitdagingen” en ik als projectleider Imaging en Policies.
Wat vooral opviel was je zeer duidelijke visie en controversiële manier van leidinggeven, maar altijd op de inhoud en niet op de persoon.
Eén van de eerste dingen die opviel was je visie voor het insourcen ten koste van Atos. Al vrij snel daarna, werd het voorgestelde design voor de email aangepakt; duidelijke visie: geen on-premise diensten meer maar voor nul euro uit de cloud. Ook partijen die niet mee wilde werken of al jaren vertrouwde partner waren moesten zich duidelijk bewijzen. Er werd een nieuwe standaard gezet. Een ding was wel duidelijk: je stond voor je zaak en nam de verantwoording die daarbij hoorde. Ook als andere afdelingen kritiek hadden op jouw Dienst ICT stond je voor je personeel. Dat heb ik altijd gewaardeerd in je. Je hebt er nooit een geheim van gemaakt dat je hier niet tot aan je pensioen zou blijven en zie hier er dient zich een uitdagende baan aan en nog dicht bij je woonplaats ook!
Ik wens je veel succes met deze nieuwe uitdaging en ik hoop je af en toe nog eens te zien en sappige anekdotes uit Nijmegen te horen!

Groet,
Huib Hillebrand