dinsdag 29 maart 2016

Afscheid ROB

Beste Rob,

Heb je leren kennen als een daadkrachtige en eigenzinnige directeur. Bovenal echter ben je een aardige man die van sport houdt, vaak een smile op zijn gezicht heeft en veel op zijn iPhone (oh sorry natuurlijk niet de iPhone:) ) kijkt.
Je kwam en deed de goede dingen om een stabiele ICT omgeving te creëren , mensen op de goede plek te krijgen en de dienst het vertrouwen te geven dat ze verdient.
In de stuurgroep Sharepoint heb ik jouw deskundigheid zeer gewaardeerd. Mijn eigen kennis was en is beperkt en dan is het prachtig om te kunnen bouwen op mensen die ervoor gaan en weten wat ze willen.
Je laat een mooie erfenis na, waar het ROCVA/ROCVF/VOVA  mee verder kan. 
En nu op naar ROC Nijmegen. Met nieuwe uitdagingen. Ben benieuwd of de organisatie voor jou groot genoeg is. Hoop dat je jouw snelheid en die van hen wat in evenwicht krijgt. 
Bij het fietsen ben je een enorme doordouwer. Niets kan je tegenhouden, zelfs de meest enge blessures niet. Dat vermogen van jou om door te zetten is voor mij een voorbeeld om me te richten op wat er mogelijk is en dat ook te doen. 
Wens je veel geluk. Privé en bij het ROC van Nijmegen. Daar mogen ze blij zijn met zo'n kanjer.

Hartelijke groet

Willem